Blueskonsert Thornbjörn Risager och The Black Tornado

Blueskonsert Thornbjörn Risager och The Black Tornado

OBS. NYTT DATUM

Konserten med Thorbjörn Risager & the Black Tornados har nu fått nytt speldatum för en tredje gång och anledning till detta är som alla säkert vet den pandemi som just nu drabbar vårt samhälle

NYTT DATUM FÖR KONSERTEN ÄR NU FASSTÄLLT TILL LÖRDAG DEN 4 DECEMBER.
Vi hoppas att vi kan genomföra konserten i december detta år.

Bokade biljetter gäller för denna konsert, vill man ha pengar tillbaka för redan bokade biljetter kontakta vår kassör Yvonne Eld tel. 073-3664540.
Förbokning av biljetter till konserten den 4 dec. tel. 072-3366059. Entré 350.- /medlem 300.- Ev. ej sålda biljetter säljes i samband med konserten den 4 dec.


Kontaktuppgifter Bordsbokning, (endast för ätande gäster):

Receptionen, Tele: 0141 - 480 50 alt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Restaurang Sjöbris: 0141 - 480 54 alt. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Danmarks främsta musikexport idag och av många ansetts som Europas bästa bluesband. Detta 7-mannaband spelar den kraftfullaste blues med inslag av soul, rock och jazz.

Nu har bandets funnits i 17 år och verkligen etablerat sig som ett internationellt band av högsta kaliber med sin starka och dynamsika scenshow och förädlade, rytmiska blues med insag av både rock, soul, roots, americana och funk. Gruppen har en stor och trogen stampublik både i Sverige, Danmark och Tyskland och på sistone även i England. 

Det som gör Thornbjörn Risager och The Black Tornado unika förutom Thornbjörns "lager than life voice" och sin starka dynamsika scenshow är sättet som de blandar element från en handfull genrer - blues, rock, soul, roots, americana, och funk. De kokar helt enkelt en "soul stew" där de använder sitt alldeles egna och unika recept. De har serverat den på ca 850 konserter i 21 länder och även på 11 plattor och de fortsätter outtröttligt att turnera och skriva nya låtar. 

Kraften i musiken understryker de tre blåsarna. Bandledaren och sångaren Thornbjörn Risager - karismatisk som få - fyller på med en röst het och intensiv som en svetslåga. Ni som missat  bandet - gör inte om det misstaget! Ni som har upplevt bandet - välkomna tillbaka till festen!

Bandet består av:
Thornbjörn Risager - Vocals giutar
Emil Balsgaard - Piano, Organ, Wurlitzer
Peter Skjerning - Guitars
Kasper Wagner - Alto sax, Tenor sax, Batitone sax
Hans Nybo - Tenor sax
Peter W Kehl - Trumpet, Flegelhorn, Trombone, Sousaphone
Sören Böjgaard - Bass, Barithone Guitar, Synth
Martin Seidelin - Drums, Percusision

 

 

Detaljer

Startar 2021-12-04 20:30
Slutar 2021-12-04 23:00
Plats Teatersalongen

dagenslunch

Samarbetspartners

Vätternrundan

 

Motala Teaterförening

 

Folkets Hus och Parker         logga ifk

  

logga jazzobluesv

 

  

 

 

nyaloggantransparent

Motala Folkets Hus  |   Sjögatan 5, 591 30 Motala  |   Tel 0141-480 50   |  Kontakt

FH © 2019