Magnus Betnér - Work in Progress

Magnus Betnér - Work in Progress

NYTT DATUM

Bäste biljettköpare,
På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Corona/Covid-19 och de restriktioner som finns kring evenemang, tvingas vi tyvärr flytta Magnus Betnér show till hösten.

Nytt datum: 17/9 2021 kl.19:30

Köpt biljett gäller till det nya datumet! Kan du inte gå på det nya datumet går det bra att återlösa biljetten, Kontakta Tickster.

Tack för er förståelse så syns vi!

 Mvh, Kulturaktiebolaget.

Fredag 17 september 2021 kl.19:30 Teatersalongen, Folkets Hus Motala.
Köpta biljetter gäller för det nya datumet.


Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. I höstas gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus.


Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd vårturné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.


Pris: 295 kr, exklusive servicecavgift. Biljetter bokas på Tickster.com.

 

Detaljer

Startar 2021-09-17 19:30
Slutar 2021-09-17 21:00
Plats Teatersalongen

dagenslunch

Samarbetspartners

Vätternrundan

 

Motala Teaterförening

 

Folkets Hus och Parker         logga ifk

  

logga jazzobluesv

 

  

 

 

nyaloggantransparent

Motala Folkets Hus  |   Sjögatan 5, 591 30 Motala  |   Tel 0141-480 50   |  Kontakt

FH © 2019