Dimensioner

fredag 20 okt

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Teater
Tid: 19:00 - 20:20
Plats för 399
Pris: 250.00 SEK
Arrangör: Motala Teaterförening
Hemsida: www.motalateaterforening.com
 
Detaljer

Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick. En gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Genom att leka med parallella universum formar dramatikern en sällsynt kärlekshistoria där ordval leder till astronomiskt olika konsekvenser.

Pjäsen skrev 2012 av det 29-åriga stjärnskottet Nick Payne och erhöll också The Evening Standards prestigefulla teaterpris.

I rollerna ser vi Krister Kern och Marie Robertson. Marie Robertson är känd från bl.a. Rederiet, Äkta människor, Rallybrudar och Cockpit och Krister Kern har medverkat i bl.a. Hinsehäxan och Kommissarie Winter.

 

Spellängd: ca 1 h 20 min - ingen paus.

Biljettpris: ord pris 250 kr (med scenpass/Platenkort/Personalklubbkort 225 och ungdom t.o.m. 25 år 125 kr)

 

Restaurang Skepparpinan serverar Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås pris 119 kr ex dryck från kl: 17,30 ( Måste bokas 1 vecka i förväg)

Bordsbokning på 0141-480 50 alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Foajé baren öppnar 17,30

Garderob 20 kr ( Scenpass-gratis men måste uppvisas) Inga ytterkläder får medtagas in i teatersalongen.

Varmt välkomna!