Försvinnandet

tisdag 21 nov

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Teater
Tid: 19:00 - 21:00
Plats för 399
Pris: 250.00 SEK
Arrangör: Motala Teaterförening
Hemsida: www.motalateaterforening.com
 
Detaljer

Vad händer när Alzheimers sjukdom drabbar en i familjen?

Ellen är frisk som en nötkärna, hon måste till och med visa legitimation när hon ber om pensionärsrabatt, tro det eller ej! Och minns gör hon jättebra - doften av hennes pappas rakvatten sitter fortfarande i näsborrarna. Gunnar, hennes man, har blivit så rastlös och orolig sedan han gick i pension, men varför kallar han sig Tony? Och varför pratar familjen så konstigt?

Ett familjedrama om vad som händer när Alzheimers sjukdom drabbar en i familjen, och när tillvaron inte längre är som den en gång var. Pjäsen skildrar en kvinna med begynnande demens, sett ur hennes perspektiv. Som publik upplever vi samma gradvisa förvirring som huvudpersonen själv. Trots sitt allvarliga ämne är föreställningen full av humor och ljus.

Medverkande: Maria Selbing, Susanne Hellström, Yngve Sundén, Eleonora De Loughery Nordin, Caroline Rendahl (ersättare på Riksturnén)

Spellängd: 2 h, inklusive 20 min paus

Biljettpris: ord pris 250 kr (med scenpass/Platenkort/Personalklubbkort 225 kr och ungdom t.o.m. 25 år 125 kr)

 

Restaurang Skepparpinan serverar Spareribs med klyftpotatis och coleslaw pris 119 kr ex dryck från kl: 17,30 ( Måste bokas 1 vecka i förväg)

Bordsbokning på 0141-480 50 alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Foajé baren öppnar 17,30

Garderob 20 kr ( Scenpass-gratis men måste uppvisas) Inga ytterkläder får medtagas in i teatersalongen.

Varmt välkomna!