Pascalidous Power Hour

torsdag 13 sep

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Föreläsning
Tid: 19:00 - 20:30
Plats för 399
Pris: 350.00 SEK
Arrangör: Motala Convention Centre
 
Detaljer

Pascalidous Power Hour - En fartfylld föreläsning.

Det är dags att vi tar makten över våra liv. Drar på oss kaptensmössan och styr skutan dit vi vill - mot våra egna mål och drömdestinationer. Släpper taget om andras förväntningar och tar den plats som är vår. Det är dags att vi slutar tvivla på vår egen förmåga och istället rätar på ryggen som stolta amasoner som vägrar väja för allehanda hinder och motvindar.

"Känn dig själv" rådde Oraklet i Delfi. När kände du dig stolt över dig själv senast? Hur hanterar du motgångar och framgångar? Vilka är dina stödtrupper och hur stödjer du dig själv och andra? Hur kan du älska dig själv när din omgivning har fullt upp med att finna fem fel? Hur blir man en mänskligare människa och skapar mer liv i livet? Hur går man från att vara det man gör till att bli den man innerst inne är?

UR INNEHÅLLET

  • Bli ledaren i ditt liv och skriv ditt eget livsmanus
  • Självkänsla vs självförtroende
  • Vad händer när kvinnorna tar sin självklara plats
  • Våga - ingen minns en fegis
  • Vänd dina motgångar till styrkor
  • Hitta dina stödtrupper och solidarisera mera
  • Det personliga varumärket/din persona - vem vill du vara?
  • Härskartekniker och hur du bemöter och bemästrar dem

Det här är ingen vanlig inspirationsföreläsning. Det är en resa där du under en timme och 30 minuter får träffa den viktigaste personen i ditt liv - dig själv.

En varning kan dock vara på sin plats. Denna föreläsningsshow kan leda till bättre självkänsla och självförtroende och att du börjar ta avgörande steg för att nå dina drömmar, resa dig när andra sitter och ta ton när andra tiger. Varning också för att mascaran kan rinna och att magmusklerna kan krampa av skratt. Oroa dig inte. Det är bara ett tecken på att du lever!

På Pascalidous Power Hour får du ta din mentala segerselfie, blotta din hinderbana och lära dig parera härskartekniker från en som tvingats bemöta och bemästra dem. Du får ta fram din egen karta och kompass och lära dig navigera av egen kraft.

Vid rodret har vi Alexandra Pascalidou, som hade alla nackdelar som krävdes för att bli framgångsrik - arbetarklass, fattig förortsunge, skilsmässobarn, flicka, invandrare. Alexandra tar oss med på en omtumlande resa från födelsen i tvättstugan via en grekisk bergsby till betongriket i Rinkeby och vidare in till mediernas och maktens korridorer, de stora scenerna och salongerna.

Följ med på en resa som lär ut konsten att krossa glastak, betongväggar och bromsklossar och vända varenda motgång till tillgång och framgång.

" De som lyckas bäst är de som vet vilka de är, var de kommer ifrån och vart de är på väg. Oavsett vad olyckskorpar och domedagsprofeter mumlar längs vägen" - Alexandra Pascalidou

 

Välkomna till en inspirerande kväll!

Vi bjuder på grekisk sallad (ex dryck) i Restaurang Skepparpinan innan föreläsningen, från kl 17.30 - visa din entrébiljett.

 

Biljettpris: 350 kr inkl förtäring ex dryck

Tid: 90 min utan paus

Viktigt att ta plats i salongen i tid. Av respekt till föreläsare och gäster så stängs dörrarna till teatersalongen kl 19.00

 

Foto Johan Lindskog