E.L.S Band med Erik Harrström
Kvar till evenemanget

lördag 04 maj

Rest. Skepparpinan

Kategori: Konsert
Tid: 17:00
Plats för 200
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: Motala Jazz och Bluesklubb
Hemsida: http://www.motalajazzochblues.se/
 
Detaljer

E.L.S Band med Erik Harrström.
Lördagen den 4 maj 2019 kl.20:30, Rest. Skepparpinan i Folkets Hus Motala.

Med en av Sveriges bästa bluessångare och en kompsektion i den högre skolan har de gjort avtryck på vilken scen de än intagit och med bejublade framträdanden på Åmål´s bluesfestival, Gnällbälteblues och Kristinehamns bluesfest m.m i bagaget, fortsätter de att leverera blues av hög kvalité med påtaglig spelglädje år efter år.

E.L.S. Band kommer till Motala förstärkta med pianisten och motalasonen Erik Harrström. Erik Harrström kommer ursprungligen från Borensberg och har via studier på bl.a Skurups afrolinje utvecklat sin musikaliska portfolio till att innefatta alltifrån blues, jazz, visor, pop körmusik och egenkomponerade stycken i klassisk stil och har spelat med bl.a Bernt Rosengren, Claes Jansson och Jan Johansen och är frilansmusiker sedan drygt 4 år.

Detta är helt enkelt det bästa de vet, att möta sin publik live och spela musiken de älskar, i det här fallet med låtar av bl.a Eric Clapton, Etta James, Ray Charles, Freddie King, och Stevie Ray Vaughan som för övrigt också är en stor inspirationskälla för gruppens gitarrist, som spelar som han själv vore född och uppväxt i Texas. Ja, Karlskoga kanske rentav är Sveriges svar på Texas, där dessa bluesmän kommer ifrån, dock är deras musik så mycket mer än bara Texasblues och innehåller inslag av både soul, funk och rock som garanterat kommer få Motalapubliken i gungning denna lördagskväll...

Erik Lindstedt - Trummor
Lasse Lövgren - Bas
Stig Pettersson - Sång, Gitarr 
Erik Harrström – Piano

Kvällens rätt på Skepparpinan:

Grillad kycklingfile serveras med risotto 119 kr per person , ex dryck.

Veg alt. Mandelstekt morotsfilé med örtcreme och rostad potatis 119 kr per person, ex dryck.

Boka bord för mat : 0141 - 480 50 alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vänligen meddela gärna köket i förväg vid eventuella kostavvikelser/matallergier
(endast matgäster kan boka bord)