NU DÅ?!
Kvar till evenemanget

onsdag 13 mar

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Teater
Tid: 19:00 - 20:30
Plats för 399
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: Motala Teaterförening
Hemsida: www.motalateaterforening.com
 
Detaljer

Motala Teaterförening presenterar föreläsningsföreställningen "NU DÅ?!"

Jojje Jönsson är riksbekant genom alla sina älskade figurer han gjort på Vallarnas friluftsteater genom åren. Men den godhjärtade brevbäraren Dag-Otto Flink är nog den allra flest minns.Nu ger han sig ut på öppet vatten i en helt ny genre för sig. Med hjälp av sin karaktär håller Jojje Jönsson nu är föreläsning med hjälp av humor ska få publiken att lära sig lite mer om sig själva. Men han är inte ensam på scen i det här. Med sig har han Lars Claesson. Som mest arbetat i kilissen som manusförfattare och regissör. Men Lars har redan en lång erfarenhet som föreläsare. För ett antal år sedan genomgick Lars en lång depression som till slut ledde fram till diagnosen bipolär.
Lars insåg att han lärt sig så mycket om sig själv och så många verktyg för att må bättre, varje dag. Detta vill han dela med sig av. Lars blandar sin komiska talang med öppna sig fullt. Tillsammans ska nu Jojje och Lars bjuda på något som dom själva valt att kalla en föreläsningsföreställning. Där det finns utrymme för mycket skratt, många tankar och ofantligt mycket glädje.

 

Spellängd: Ca. 1 timme och 30 minuter, inklusive paus.

Pris: Fullständigt biljettpris kommer vid biljettsläpp den 15 januari 2019.

Biljetterna köper ni via Tickster.com, alternativt i receptionen i Folkets Hus under ordinarie öppettider.

Garderobs kostnad är 20 kr per person. Vid uppvisande av scenpass är garderoben gratis under Motala Teaterföreningsföreställningar.

Restaurang Skepparpinan och garderoben öppnar upp kl.17:30.

 

OBS. Biljetterna släpps den 15 januari. OBS.