NU DÅ?!

onsdag 13 mar

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Teater
Tid: 19:00 - 20:30
Plats för 399
Pris: 295.00 SEK
Arrangör: Motala Teaterförening
Hemsida: www.motalateaterforening.com
 
Detaljer

Restaurang Skepparpinan öppnar Kl 17:30.

Kvällens erbjudande: Gulaschgryta med gräddfil 119 kr ex dryck.

Veg alt Böngryta med ris 119 kr ex dryck.

Bordsbokning: 0141-48050 alt 0141-48062 el Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Tänk på att du kan förbeställa pausfika,så behöver man inte stå i kö, utan allt står klart på ditt bord när du kommer ut.


Garderoben öppnar kl 17:30 kostar 20 kr / Scenpass gratis.

Vid evenemang i teatersalongen är det inte tillåtet att ta med ytterkläder in i salongen.

Vi erbjuder då bevakad garderob.

 

Motala Teaterförening presenterar föreläsningsföreställningen "NU DÅ?!"

Jojje Jönsson är riksbekant genom alla sina älskade figurer han gjort på Vallarnas friluftsteater genom åren. Men den godhjärtade brevbäraren Dag-Otto Flink är nog den allra flest minns.Nu ger han sig ut på öppet vatten i en helt ny genre för sig. Med hjälp av sin karaktär håller Jojje Jönsson nu är föreläsning med hjälp av humor ska få publiken att lära sig lite mer om sig själva. Men han är inte ensam på scen i det här. Med sig har han Lars Claesson. Som mest arbetat i kilissen som manusförfattare och regissör. Men Lars har redan en lång erfarenhet som föreläsare. För ett antal år sedan genomgick Lars en lång depression som till slut ledde fram till diagnosen bipolär.
Lars insåg att han lärt sig så mycket om sig själv och så många verktyg för att må bättre, varje dag. Detta vill han dela med sig av. Lars blandar sin komiska talang med öppna sig fullt. Tillsammans ska nu Jojje och Lars bjuda på något som dom själva valt att kalla en föreläsningsföreställning. Där det finns utrymme för mycket skratt, många tankar och ofantligt mycket glädje.

 

Spellängd: Ca. 1 timme och 30 minuter, inklusive paus.